LEAP SUMMIT & MOZAK VOLI ZDRAVO (17.03.2018.)

Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali u organizaciji konferencija i pružili mi priliku da u istom danu sudjelujem na njima i svoju priču prezentiram njihovom posjetiteljima.

LEAP Summit Zagreb – je međunarodna konferencija koja svake godine okuplja preko 1200 mladih iz cijeloga svijeta. Misija organizatora je okupiti mlade ambiciozne vizionare koji su lideri u svojim lokalnim sredinama, te im pružati dodatna znanja i inspiraciju kroz niz predavanja, panela, radionica i interakcija s istaknutim domaćim i međunarodnim predavačima. Glavni fokus konferencije je tematika vezana uz poduzetništvo, inovacije, IT, marketing, inspirativne životne priče i razvoj karijere.

https://www.leapsummit.com/speaker/damir-martin/

MOZAK VOLI ZDRAVO  – glavni je cilj konferencije motivirati i zainteresirati prvenstveno mlade ljude o brizi za vlastito zdravlje, pri čemu se poseban naglasak pridaje pravilnom načinu prehrane, redovitoj tjelovježbi te iznimno važnoj osobnoj motivaciji. Konferencija se održala na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije u Zagrebu pod organizacijom eSTUDENT-a.

https://www.estudent.hr/category/community/mozak-voli-zdravo/